Sep 16, 2012

Peralihan.

Assalammualaikum. BERMULANYA ERA BAHASA MELAYU!

hmm, dah pertengahan bulan! lagi..........................beberapa hari nak diagnostik!
matimatimatimatimati. Almaklumlah, sejak beberapa minggu yang lepas, empunya diri semakin sibuk. Benda besar pulak tuh. nak tau?

KETUA PUSTAKAWAN INTESABER!

Tak percaya? percayakanlah!

(Logo rasmi PSS INTESABER)

Masa awal-awal terkejut jugak, sebab benda yang tidak sangka. Ini yang dinamakan rezeki tuhan. Mendapat sesuatu yg tidak disangka:D Hahaha, bayangkan orang yang aktif macam saya sendiri, yang liar dan banyak bercakap menjadi seorang Ketua Pustakawan. 

Ketua yang lepas-lepas semua tak serupa empunya diri ini. Mereka lebih berdisiplin dan lebih baik dan budi pekerti. Tak apa, terimalah seadanya rezeki tuhan ni ya Nasran.

PUSTAKAWAN INTESABER 1213 TAHUN INI TERDIRI DARIPADA:

MAJLIS TERTINGGI

Ketua Pustakawan                       : Nabil Nasran Nazri
Timbalan K. Pustakawan             : Nadhirah Nur Azhar
Timbalan II K. Pustakawan         : Mawaddah Azhar
Setiausaha                                    : Muhammad Atiff Zakwan
Penolong Setiausaha I                  : Afiqah Razi
Penolong Setiausaha II                 : Fatini Aqilah
Bendahari                                     : Muhammad Zakwan ma'rof
Penolong Bendahari                     : Nur Aqilah Ramli

KETUA/PENOLONG BIRO

Dokumentasi                                : -Luqman Hakim
                                                        -Norhafizah Khair
Nilam                                            : -Syakirul Fakhri
                                                        -Afiqah Zulkeflee
Kebersihan & Keceriaan            : -Ameen Mohd Noor
                                                        -Nurul Aida
Aktiviti                                         : -Muhammad Azim Nazri
                                                        -Nazhanina Idyanie

Dan juga ahli-ahli pustakawan yang lain.

WOHOOOOOO!

Dah dapat jer peralihan kuasa ni, terus dapat projek and kerja yang bila pandang sekelip mata pon nampak berat. AUTOMASI!

Sebelum cuti ni kita ada buat program sukaneka untuk keluarga pustakawan.


Nampak tepung? haha, betapa seronoknya program sukaneka. DAN TAK SAH SUKANEKA TAK ADA TELUR! 

"tudung corak batik"
~Atiff Zakwan~

Telur berterbangan masa tu. Kena la tudung perempuan yang asalnya 'plain and white', terus ada corak batik warna kuning yang bau saaaaaaaangat wangi:D kankan? Macam aktiviti yang diadakan pada haritu, dia lebih kurang macam explorace dan semestinya ada denda.

Tahniah kepada ketua projek Luqman Hakim and Azim Nazri.

Baru satu program yang dilaksanakan, banyak lagi kerja yang perlu dibuat. Perlu berusaha dengan bersungguh-sungguh! Demi kemajuan PSS INTESABER! Automasi la projek yang paling besar. Penukaran sitem chop kepada sistem scan. dah maju ^^.

Kemajuan hanya boleh dicapai dengan kerjasama. Jom berjaya wahai sahabatku sekalian :)

~post ini hanya untuk berkongsi kegembiraan, bukan untuk berlagak, harap maklum :)~

1 comment:

  1. Dah ditaklifkan menjdi pustakawan , buat yg terbaik. Insya Allah, aku tau ko ni bertanggungjawab.

    DO YOUR BEST =')

    ReplyDelete

Music to my ears