Jul 30, 2011

This come from the heart

Assalamualaikum hi guys..:D

I know for the past posts, ive been talking rubbish and nonsense.. well, im just so reluctant to tell what I really wanna say.. I have sooooooooooo many things to say, but they just cant come out. For some odd reason, I wanna keep these secrets in my heart till I find someone that really understands my true being. Someone who can keep up with a mind like mind. If I can find that friend, then I will eventually gain peace...

I must admit, I have soo many friends, but they all just seem so indifferent.. But there is one person, we have something in common, but that person is avoiding for some curious reason... Oh well, the search will always continue.. sooo many problems, what to do, what to do..



What can I say, problems are just like a road that never ends..

And our job as muslims is to solve that problem by following the rules in the Quran.. Ask guideness from Allah.. Ask for a friend that we want most, a friend that can share his/her thoughts freely because they trust us knowing who we are and who we arent.. Im talking about all these stuff is because my friend is having a lot of trouble(by the looks of her expression and thoughts) and she is really making me worried.. (for some reason).. and I'm having trouble worrying about her.. funny really.. Hope your doing alright..  

ALL HAIL LORD BEAN!!
MR. BEAN:D

CONFESSION

urmm..... I've keepin it for a long time.. I just dont know how to say it.. every time I try to forget you, your image pops into my head.. the music you make, unbelievable.. I dont know how to say this.. I'll try my best.. youve always been  by my side.. Always listening, understanding, nodding to my thoughts..

Its like your the love of my life...
I just cant imagine what i would do without you...

Its so seldom i get to be with you.. All the times i've had with you are precious memories that I will treasure all my life...

Blog, i'm gonna miss you so very much, dont miss me too much..:D

Jul 29, 2011

Talkin to da moooon...

assalamualaikum
Hi guys, long time no see, hear, feel, sense and smell..
whats up guys??? having fun with life?

Well if u ask me, its going pretty well...
Lets start with the storytelling.. 

I know your somewhere out there.
somewhere far away
I want you back, I want you back,
My neighbors think im crazy,
but they dont understand
ur all i have,
and night when the stars shine all my rooms,
i sit by myself, talking to the moon..
(pause right there)

Nice song right? haha, bruno, genius man...(jom jiwang jap) haha:D...
Guys, brace urself! Im talking to the moon... haha, I saw this girl the other day, I saw her talking(well debating actually) and I couldnt forget her face... ITS MIND BOBBLING really.. She wuz llike the girl of my dreams... I wanted to talk to her, but she wuz talking with someone else... I didnt have the guts... so I started talking to the moon.. funny actually..

Haha, soo very cute.. I think shes really niice... U never know.. lets find out.. hehe:D Well thats life, they come and go.. I wonder if i might meet her one day.. She might just talk to me... that would be a great surprise! That might just be a dream...  i'll just keep on talking to the moon...:D
One day mystery girl...:DD

Jul 9, 2011

Wahai kawan! bertenang....

Assalamualaikum kepada semua.. this time, i wanna tell you a story about a friend ive known for a few years.. a best friend actually... Very nice, open minded, nice to talk, nice to be with... and really loves music and vampires... Let begin:

   This personn was born on the 26th of February 1996, shes a girl.. very smart and very booky... Hahaha..:D..

Tapi skarg sbb die nak PMR, die makin stress, dan sedih... Masalah yang bertimbun-timbun... tapi x de siapa yang boleh tolong..Wahai kawanku! LA TAHZAN! Ana tahu yang anda sendg bersedih dan x de sapa yg berada di sisimu untuk meluahkan perasaan anta.. wahai kawan! satu hari nnti, kita akan bebas daripada belenggu pembelajaran..(pastu satu tahun lagi berulang).. tapi tuh SPM, lama lagi..

X lama khal, skit jer lagi... Kawan yang sejati tuh akan tiba, tidak lama lagi...  Minta maaf banyak-BANYAK jika ana ada buat silap dan telah menyakitkan hati anta... ana mnx maaf jika ana telah menyusahkan dan telah mengosongkan jiwa anta... PLease forgive me :D



SEMOGA KITA BERDUA MEMPEROLEHI KEMENANGAN!!



Jul 8, 2011

Hakikat Dunia sekarang

Assalmualikum diucapkan kepada semua pembaca (gaya mcm ramai je org baca blog nie) yang setia membaca blog yang tak seberapa ini. Its been a real long time since Ive updated this blog. Apa khabar semua?? -khabar baik- haha:DD

Let us start the story...

Manusia-manusia, BILA LA KAU NAK INSAF?

Nie yang nak cite nie... Pernah x korang semua pikir bahawa hidup manusi pada zaman sekarang bagaikan lebah.. mari kita lihat :
Nampak x lebah tuh pergi mana? Do you see where the bee is heading to? Dia pergi kat bunga yang cantik dan menawan tuh. Seperti juga manusia, die suka akan kecantikan. Tapi agaknya, kalau bunga tuh x cantik, die pergi x? Dia x akan pergi! Macam manusia, bile bende yang die nak tuh x cantik, die x akan ambik!

Setiap manusia mempunyai tafsiran yang berebeza2 tentang perkataan cantik. Ada manusia yang kata, cantik hanya terletak di muka seseorang, ada yang kata cantik hanya terletak di rupa fizikal seseorang, ada yang kata cantik hanya  terletak di hati seseorang. Semua itu betul, dan semua manusia mengejar akan kecantikan tu.

Tetapi, kebanyakan manusia pada zaman sekarang, mengejar kecantikan yang sementara! Dia nak sangat muka die cantik, die nak sangat badan die 'tough', die mulalah makan steroid, letak 'botox' yang akhirnya membuatkan badan die jadi buruk pada masa yang akan datang.. Mari kita lihat :

kuat kan?? Lama- die jadi macam nie.. :

(pemikiran manusia) - EEEEEE, JIJIKNYA!!!! Tapi orng nie x sedar masa dulu.. die x pikir... Dah la banyak duit habis, pastu kene guna duit agi untuk merawat.. x kah susah macam tuh?? Cari lah kecantikan yang menyeluruh. Kecantikan iman dan hati adalah kecantikan yang paling menyeluruh. X suah pon, baca Al'Quran setiap hari, berzikir, solat lima waktu sehari.. Bende yang paling mudah dan senang, tapi orang ramai terlepas pandang... Oleh itu, Marilah kita sama-sama kejar kecantikan yang abadi...

ILMU, IMAN, ISTIQAMAH!




Music to my ears